‘Een passend zadel voor ruiter én paard!’

Frank Baines

Frank Baines zadels worden in meer dan 20 landen verkocht en zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in België.

Dit familiebedrijf heeft meer dan 150 jaar ervaring en dat merk je. De zadels ademen een uitzonderlijke klasse en vakmanschap uit. Frank Baines heeft geen productielijn, ieder zadel wordt door een welbepaalde zadelmaker van het begin tot einde vervaardigd op basis van een uitgebreide template van de rug van het paard.

De zadels kunnen tot in het kleinste detail op maat gemaakt worden. Er zijn twee zadellijnen: de “Classic collectie” in klassieke kleuren/materialen en de “Symphony collectie”. Bij deze laatste kan je kiezen tussen verschillende soorten leder (kalf, bizon, buffel, nubuck, kangoeroe,...) in verschillende kleuren. Er is keuze tussen verschillende kleuren stiksels, weltings, Swarovski-elementen, ... Kortom, het zadel kan volledig gepersonaliseerd worden, een droom voor de fashionista(o)’s onder ons.

Om wat ideeën op te doen heb ik steeds stalen bij. Het bedrijf won al verschillende prestigieuze wedstrijden zoals de ‘Best Made Saddle’ van The British Equestrian Trade Association en ‘Best New Product Award’ voor productinnovatie op de Spoga Horse in Duitsland.

 

‘Frank Baines: voor wie op zoek is naar een gepersonaliseerd design en uitmuntende pasvorm’

 

Meer info op www.www.frankbaines.com